עוגת חמאה בסיסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה בסיסית. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך סוכר, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לעוגת חמאה בסיסית (או לעוגות), מתכון חמאה מתובל בסיסי, ו ציפוי קרם חמאה בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה (השתמש מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל עומד), להכות חמאה וסוכר עד צהוב רך וחיוור, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים ביצים, ואז חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת וגירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים בוניל.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים (או מכים במהירות נמוכה) כשליש מתערובת הקמח לתערובת חמאה. מערבבים במחצית החלב רק עד מעורבב. מערבבים בשליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן נשאר חלב, ואחריו קמח שנותר. לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך שני חמאה ו מקומטת 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות מפוזר ברמה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב על מדפים מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך עוגות על מדפים ולהסיר מחבתות. מגניב לגמרי לפני הציפוי.הערות: לרכך את החמאה בקצרה במקום חם במטבח או בתנור מיקרוגל עד רך מאוד אבל לא נמס.