קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת חמאה בסיסית

עוגת חמאה בסיסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה בסיסית. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך סוכר, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לעוגת חמאה בסיסית (או לעוגות), מתכון חמאה מתובל בסיסי, ו ציפוי קרם חמאה בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה (השתמש מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל עומד), להכות חמאה וסוכר עד צהוב רך וחיוור, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים ביצים, ואז חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת וגירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים (או מכים במהירות נמוכה) כשליש מתערובת הקמח לתערובת חמאה. מערבבים במחצית החלב רק עד מעורבב. מערבבים בשליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן נשאר חלב, ואחריו קמח שנותר. לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך שני חמאה ו מקומטת 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות מפוזר ברמה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב על מדפים מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך עוגות על מדפים ולהסיר מחבתות. מגניב לגמרי לפני הציפוי.הערות: לרכך את החמאה בקצרה במקום חם במטבח או בתנור מיקרוגל עד רך מאוד אבל לא נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות