קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת חמאה בסיסית

עוגת חמאה בסיסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה בסיסית. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך סוכר, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לעוגת חמאה בסיסית (או לעוגות), מתכון חמאה מתובל בסיסי, ו ציפוי קרם חמאה בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה (השתמש מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל עומד), להכות חמאה וסוכר עד צהוב רך וחיוור, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, ואז חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת וגירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים (או מכים במהירות נמוכה) כשליש מתערובת הקמח לתערובת חמאה. מערבבים במחצית החלב רק עד מעורבב. מערבבים בשליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן נשאר חלב, ואחריו קמח שנותר. לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך שני חמאה ו מקומטת 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות מפוזר ברמה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב על מדפים מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך עוגות על מדפים ולהסיר מחבתות. מגניב לגמרי לפני הציפוי.הערות: לרכך את החמאה בקצרה במקום חם במטבח או בתנור מיקרוגל עד רך מאוד אבל לא נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות