קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאה צהובה

עוגת חמאה צהובה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה צהובה. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה צהובה, עוגת חמאה צהובה, ו עוגת חמאה צהובה קלאסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. שמן בנדיבות וקמח 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר והכה על מהירות בינונית עד התערובת חלקה וקלילה במרקם, על 4 דקות. בעוד החמאה מכה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הביצים והחלבונים לתערובת החמאה-סוכר, אחד בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הקערה לאחר כל תוספת. בקערה קטנה או כוס מדידה, לשלב את הוניל עם החלב. ב 3 תוספות חלופיות הוספת מרכיבים יבשים מנופה ורכיבים רטובים לתערובת חמאה וסוכר, ערבוב במהירות נמוכה עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 מחבתות ואופים עד שהעוגות באביב בחזרה כאשר נגע קל במרכז, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את העוגות מהתנור ולתת מגניב במשך 20 דקות, או עד העוגות מוגדרות והמחבתות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד. לשחרר את הצדדים של העוגות מן המחבתות עם מרית מתכת צרה או סכין ולהפוך אותם על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות