עוגת חמאה צהובה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה צהובה. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה צהובה, עוגת חמאה צהובה, ו עוגת חמאה צהובה קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. שמן בנדיבות וקמח 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר והכה על מהירות בינונית עד התערובת חלקה וקלילה במרקם, על 4 דקות. בעוד החמאה מכה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית ולהניח בצד.
מוסיפים את הביצים והחלבונים לתערובת החמאה-סוכר, אחד בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הקערה לאחר כל תוספת. בקערה קטנה או כוס מדידה, לשלב את הוניל עם החלב. ב 3 תוספות חלופיות הוספת מרכיבים יבשים מנופה ורכיבים רטובים לתערובת חמאה וסוכר, ערבוב במהירות נמוכה עד רק incorporated.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 מחבתות ואופים עד שהעוגות באביב בחזרה כאשר נגע קל במרכז, 35 עד 40 דקות.
הסר את העוגות מהתנור ולתת מגניב במשך 20 דקות, או עד העוגות מוגדרות והמחבתות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד. לשחרר את הצדדים של העוגות מן המחבתות עם מרית מתכת צרה או סכין ולהפוך אותם על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.