קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגת חמאת בוטנים עם שוקולד כפול

עוגת חמאת בוטנים עם שוקולד כפול
גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם שוקולד כפול, ו שוקולד כפול-עוגיות חמאת בוטנים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
2
בקערת זכוכית בינונית, משלבים את השוקולד והחמאה והמיקרוגל בעוצמה גבוהה במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את פירורי העוגיות. לחץ על פירורי עוגייה על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ 'ו 1 1/2 אינץ' בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים את הקרום במשך 10 דקות, או עד שנקבע; הקרום ימשיך להתקרר כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את גבינת שמנת עם חמאת בוטנים, סוכר ותמצית וניל עד מעורבב. בקערה גדולה נוספת, באמצעות אותם מקציפים, מקציפים את הקרם הצונן עד המשרד. מקפלים שליש של קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי לשחרר אותו, ואז לקפל את הקצפת הנותרים 1/2 כוס של בוטנים קצוצים. כפית את המילוי לתוך הקרום, מחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים קלות עם מלח להכניס למקרר עד שנקבע, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערת זכוכית בינונית, משלבים את השוקולד עם השמנת הכבדה ומיקרוגל בעוצמה גבוהה במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס והקרם חם. מערבבים את ציפוי השוקולד עד מעורבב, ואז לתת מגניב בקושי חם, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מורחים את ציפוי השוקולד על מילוי חמאת הבוטנים ומקררים עד רק המשרד, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים את 1/4 כוס הנותרים של בוטנים קצוצים סביב קצה העוגה. בזהירות להפעיל סכין דק סביב קרום העוגה כדי לשחרר אותו, ואז להסיר את טבעת springform. באמצעות סכין חדה, לחתוך את העוגה לתוך טריזים. הפעל את הסכין מתחת למים חמים ולייבש אותו בין כל חתך.
מרכיבים שתצטרך