עוגת חמוציות
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . לכי לחנות ותקני ריבת חמוציות, וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוגת חמוציות חלמונה, עוגת גבינה עם חלמונה חמוצית, ו ליקר ביצים-מאפינס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse יחד את כל מרכיבי הקרום במעבד מזון רק עד הבצק נוצר. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ועל הצד שלמעלה של קיש פאן עם אצבעות מקומטות. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
קו פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה, ואז לאפות עד קצה הוא זהב חיוור, 20 עד 25 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות עוגה ואופים פגז עד קצה זהוב ותחתון הוא זהב חיוור, 15 עד 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
תערובת גבינת שמנת, קרם fraîche, וסוכר במעבד מזון ניקה עד שמנת, על 1 דקה.
מוסיפים ביצים שלמות, חלמונים, בורבון, וניל, אגוז מוסקט ומלח ומעבדים עד לקבלת חלקה.
להמס ריבה עם מים בסיר כבד קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב עד חלקה.
מורחים חצי ריבה באופן שווה על החלק התחתון של פגז (שימור ריבה הנותרים בסיר).
תן שכבת ריבה לעמוד עד שנקבע, על 5 דקות, ואז בעדינות לשפוך תערובת גבינת שמנת על זה.
קצה כיסוי של פגז טארט עם מגן עוגה או לסכל ואופים עד מילוי מוגדר אבל עדיין רועד מעט במרכז, 35 עד 40 דקות (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
טארט מגניב לגמרי במחבת על מדף. לחמם את הריבה הנותרת על אש נמוכה, ערבוב, עד pourable, ואז לשפוך מעל מילוי להתפשט באופן שווה עם מרית אופסט. טארט צינה, חשוף, עד קר, לפחות 2 שעות.
רגע לפני ההגשה, להסיר צד של מחבת.