מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . לכי לחנות ותקני ריבת חמוציות, וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוגת חמוציות חלמונה, עוגת גבינה עם חלמונה חמוצית, ו ליקר ביצים-מאפינס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
Pulse יחד את כל מרכיבי הקרום במעבד מזון רק עד הבצק נוצר. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ועל הצד שלמעלה של קיש פאן עם אצבעות מקומטות. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קו פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה, ואז לאפות עד קצה הוא זהב חיוור, 20 עד 25 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות עוגה ואופים פגז עד קצה זהוב ותחתון הוא זהב חיוור, 15 עד 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
תערובת גבינת שמנת, קרם fraîche, וסוכר במעבד מזון ניקה עד שמנת, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים ביצים שלמות, חלמונים, בורבון, וניל, אגוז מוסקט ומלח ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להמס ריבה עם מים בסיר כבד קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ריבה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מורחים חצי ריבה באופן שווה על החלק התחתון של פגז (שימור ריבה הנותרים בסיר).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
תן שכבת ריבה לעמוד עד שנקבע, על 5 דקות, ואז בעדינות לשפוך תערובת גבינת שמנת על זה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ריבה
1
קצה כיסוי של פגז טארט עם מגן עוגה או לסכל ואופים עד מילוי מוגדר אבל עדיין רועד מעט במרכז, 35 עד 40 דקות (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2
טארט מגניב לגמרי במחבת על מדף. לחמם את הריבה הנותרת על אש נמוכה, ערבוב, עד pourable, ואז לשפוך מעל מילוי להתפשט באופן שווה עם מרית אופסט. טארט צינה, חשוף, עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
רגע לפני ההגשה, להסיר צד של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה