מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . לכי לחנות ותקני ריבת חמוציות, וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוגת חמוציות חלמונה, עוגת גבינה עם חלמונה חמוצית, ו ליקר ביצים-מאפינס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
Pulse יחד את כל מרכיבי הקרום במעבד מזון רק עד הבצק נוצר. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ועל הצד שלמעלה של קיש פאן עם אצבעות מקומטות. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
קו פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה, ואז לאפות עד קצה הוא זהב חיוור, 20 עד 25 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות עוגה ואופים פגז עד קצה זהוב ותחתון הוא זהב חיוור, 15 עד 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
תערובת גבינת שמנת, קרם fraîche, וסוכר במעבד מזון ניקה עד שמנת, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים ביצים שלמות, חלמונים, בורבון, וניל, אגוז מוסקט ומלח ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
להמס ריבה עם מים בסיר כבד קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב עד חלקה.
מורחים חצי ריבה באופן שווה על החלק התחתון של פגז (שימור ריבה הנותרים בסיר).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
תן שכבת ריבה לעמוד עד שנקבע, על 5 דקות, ואז בעדינות לשפוך תערובת גבינת שמנת על זה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ריבה
1
קצה כיסוי של פגז טארט עם מגן עוגה או לסכל ואופים עד מילוי מוגדר אבל עדיין רועד מעט במרכז, 35 עד 40 דקות (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
2
טארט מגניב לגמרי במחבת על מדף. לחמם את הריבה הנותרת על אש נמוכה, ערבוב, עד pourable, ואז לשפוך מעל מילוי להתפשט באופן שווה עם מרית אופסט. טארט צינה, חשוף, עד קר, לפחות 2 שעות.