עוגת חמוציות-אגס היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בורבון אגס, טארט חמוציות-אגס עם גלידת חמוציות, ו עוגת אגס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
2
חותכים חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
טפטוף ב 5 כפות. של מי קרח, ערבוב עם מזלג עד הבצק פשוט מגיע יחד. מחלקים את הבצק לחצאים; מעצבים כל אחד לדיסק. לעטוף בנייר שעווה; צמרמורת לפחות 30 דקות.
מחממים תנור ל 218°; קו גיליון אפייה עם נייר. על משטח מקומח קל, לרדד דיסק אחד לסיבוב 121 / 2 אינץ'. להקל על הבצק לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' לקצץ לקצה; צמרמורת לפחות 30 דקות.