עוגת חמוציות עם ציפוי מנדרינה
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 534 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, קליפת תפוז, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת קפה קלמנטינה חמוציות שתויה, עוגת אוכל מלאך קלמנטינה עם זיגוג קלמנטינה, ו עוגת חמוציות שקדים עם ציפוי מסקרפונה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרפדים את החלק התחתון של שני 8 אינץ ' משומנים. מרובע או 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר אפייה; נייר גריז. בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות. מקציפים וניל.
בקערה אחרת מערבבים 4 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. בקערה גדולה זורקים חמוציות עם יתרת הקמח; מקפלים לבלילה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים; הסר נייר אפייה. מגניב לגמרי.
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת וחמאה לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה את הסוכר, מיץ הקלמנטינה והקליפה של הקונדיטורים.
מורחים בין שכבות העוגה ומעל לדפנות העוגה. מקררים, מכוסים, עד להגשה.
אם תרצה, למעלה עם חמוציות מסוכרות, מנדרינות מסוכרים ומפזרים.