עוגת חתונה גרמנית
עוגת חתונה גרמנית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 17 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, חמאה, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פרויקט עוגת חתונה: העוגה אפויה, עוגת חתונה, ו קופסת מתנה עוגת חתונה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 9-by-13 אינץ תבנית אפייה.
הכן את תערובת העוגה על פי הוראות החבילה.
בקערה גדולה, לשלב את הבלילה עוגה עם קוקוס ופקאנים. מערבבים עד רק מעורב.
בסיר קטן, לשלב את הדובדבנים, ברנדי וסירופ פשוט.
מניחים את התערובת על חום בינוני-נמוך ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לסירופ עבה.
יוצקים חצי הבלילה העוגה לתוך תבנית אפייה מוכן. למעלה עם תערובת הדובדבנים.
יוצקים את הבלילה העוגה הנותרת מעל וחלק בקלילות.
אופים את העוגה על פי הוראות החבילה, על 35 דקות, הוספת כמה דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא ברור של הבלילה.
בואו העוגה להתקרר כמה דקות לפני חיתוך.
לקישוט: בסיר קטן, מחממים את השמנת הכבדה וחמאה על אש בינונית-נמוכה. כאשר הקרם הוא רק עד רתיחה, להסיר מן החום ומערבבים את השוקולד. מערבבים עד השוקולד נמס וחלק.
פורסים את העוגה ומטפטפים את השוקולד המומס על כל פרוסה.
מקשטים עם כמה דובדבנים שלמים וכמה שוקולד קצוץ.