עוגת חתונה לבנה
עוגת חתונה לבנה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. אם יש לך חלבונים ביצה, חלב, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת חתונה לבנה, עוגת חתונה לבנה, ו עוגת חתונה לבנה.
הוראות
לנצח חלבונים ביצה עד קצף עם מקצף ביצה חסון, או במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי. לאחר מכן להוסיף 1 כוס סוכר בהדרגה, להכות רק עד מרנג יחזיק מעמד בפסגות רכות.
בקערה גדולה, מערבבים מתקצרים רק כדי לרכך. בקערה אחרת, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, 2 כוסות סוכר; לנפות לתוך קיצור.
הוסף 1 1/2 כוסות חלב והתמציות, ומערבבים עד שכל הקמח הוא לח. מקציפים 2 דקות במהירות נמוכה של מיקסר חשמלי.
להוסיף חלב שנותר ואת תערובת מרנג; לנצח במשך 1 דקה יותר.
קו תחתית של מחבת אחת 10 אינץ 'מרובע ושני מחבתות מרובע 8 אינץ' עם נייר קלף.
יוצקים הבלילה לעומק שווה בכל מחבת.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך כ 45 דקות, או עד שנעשה. שכבות מגניבות.
חתוך אחת מהעוגות מרובע 8 אינץ 'כדי להפוך עוגה מרובע 5 אינץ'.
מניחים את עוגת 10 אינץ ' על מגש שטוח גדול או צלחת. כפור העליון הצדדים עם שכבה דקה של ציפוי נוי. מכסים את החלק העליון של העוגה בצורה חלקה עם ציפוי יותר. עוגת 8 אינץ מרכז על גבי עוגת 10 אינץ', וכפור כמו לעיל. מרכז עוגה 5 אינץ ' על עוגת אינץ 8, וכפור.
מורחים ציפוי על עוגה שלמה כדי לתת שטוח, אפילו בסיס לקישוט. לקשט לפי הצורך.