עוגת חתונה מקסיקנית
עוגת חתונה מקסיקנית היא מתכון מקסיקני המגיש 15. יש קינוח זה 621 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קוקוס, קמח, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חתונה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת חתונה מקסיקנית, עוגיות התה של תלמה (עוגת חתונה מקסיקנית), ו עוגת חתונה וניל קינמון עם שוקולד חם מקסיקני חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9x13 אינץ תבנית אפייה.
שלב את הקמח, סודה לשתיה, מלח 2 כוסות סוכר; להפריש.
מקציפים את הביצים ומוסיפים אותם לתערובת הקמח. ואז מערבבים את האננס המרוסק ומיץ עד רק מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
כדי להכין ציפוי: בסיר בינוני להביא לרתיחה את 1 כוס סוכר לבן, חמאה, וחלב התאדה. להרתיח במשך 2 דקות, צופה בזהירות כדי להיות בטוח שזה לא לשרוף. מערבבים את התערובת לעתים קרובות בעת הבישול.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל, קוקוס ופקאנים. מקציפים עד שהוא מתקרר לפושר ואז לשפוך על העוגה מקורר.