קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת יאם-יאם

עוגת יאם-יאם
עוגת יאם-יאם היא קינוח שמגיש 16. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 188 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו אננס, קוקוס, תערובת פודינג וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת שוקולד יאם יאם, עוגת יאם-יאם שוקולד, ו חטיפי דלעת יאם יאם {דל שומן ... עם אפשרות סוכר נמוכה}.

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינגתערובת פודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מניחים לעמוד 2 דקות או עד להתייצבות רכה; מכסים ומכניסים למקרר.
3
משמנים את החלק התחתון של שני 8 אינץ'. כלי אפייה מרובעים. הכן בלילת עוגה לפי הוראות החבילה; יוצקים לכלים מוכנים.
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
מקפלים ציפוי מוקצף לפודינג עד לקבלת תערובת אחידה. צמרות עוגה ברמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
6
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מתערובת הפודינג. למעלה עם אננס, ואת שאר תערובת העוגה והפודינג.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
מורחיםמורחים
7
מפזרים קוקוס. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "