קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםיום הולדת
מגזין

עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי

עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי
עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1031 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. יום הולדת יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שוקולד למחצה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי, עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד: יום הולדת אולטימטיבי קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור, ומחממים את התנור ל 350 ° F. חמאה וקמח שני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ'. 
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה( או מערבל כף יד), קרם יחד את החמאה וסוכר מגורען במהירות בינונית במשך 3 עד 4 דקות, או עד אור ורך. (שלב זה ייקח 8 עד 10 דקות אם משתמשים במערבל ידני.) לעצור את המיקסר כמה פעמים ולהשתמש מרית גומי כדי לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ואת המשוט לשחרר כל חמאה צמודה או סוכר.  
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מריתמרית
קערהקערה
3
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, וניל רק עד בשילוב. במהירות נמוכה, לאט לשפוך את תערובת הביצה לתוך תערובת החמאה ומערבבים רק עד incorporated. לגרד את הקערה ולחתור שוב, ואז להכות על מהירות בינונית במשך 20 עד 30 שניות, או עד התערובת היא הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. במהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים כשליש מתערובת הקמח לתערובת חמאת הביצים ומערבבים רק עד שבקושי משולבים. מיד לשפוך כמחצית חמאה ולהמשיך לערבב על המהירות הנמוכה ביותר עד החמאה הוא משולב כמעט ביסודיות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה היטב. שוב במהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים כמחצית מתערובת הקמח הנותרת ומערבבים רק עד בקושי משולבים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מוסיף את שאר חלב החמאה ומערבבים רק עד בשילוב. תיזהר לא לערבב יותר מדי. 
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
6
בשלב זה, עדיף לסיים את הערבוב ביד.
7
הסר את הקערה מן מעמד המיקסר, באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח הנותרת רק עד הבלילה היא הומוגנית. כפי שאתה לקפל, כדי להיות בטוח לשלב כל הבלילה נצמדים הצדדים והתחתון של הקערה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה מוכנות. 
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד צמרות זהובות חום והעוגות באביב בחזרה כאשר לחוץ באמצע עם קצה האצבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו מגניב לחלוטין את המחבתות על מדפים תיל. (עוגות מקורר יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד ומאוחסן במקפיא עד 1 שבוע. הפשרה בטמפרטורת החדר, עדיין עטוף בחוזקה בניילון נצמד.) 
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
10
בעוד שכבות העוגה מתקררות, להפוך את הזיגוג. כדי להפוך את הגנאש, לשים את השוקולד בקערה בינונית חסינת חום. בסיר קטן, לחלוט את הקרם על חום בינוני גבוה (בועות להתחיל ליצור סביב קצה המחבת, אבל הקרם לא רותח).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
11
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לשבת במשך כ 1 דקה, ואז לאט לטאטא את השוקולד והקרם יחד עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 2 שעות, או עד מגניב לחלוטין. (או, לקרר את גנאש עד מגניב, כ -30 דקות, לטאטא כל 10 דקות.) 
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
התאם את מערבל העמידה עם מצורף ההנעה (או השתמש במערבל כף יד) והכה את החמאה במהירות בינונית-נמוכה במשך 10 עד 15 שניות, או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
14
מוסיפים את הסוכר, המלח והוניל של המאפים וממשיכים להכות במהירות בינונית-נמוכה למשך כ-2 דקות, או עד שהתערובת רכה וחלקה. עצור את המיקסר כמה פעמים ולהשתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה ואת המשוט לשחרר כל חמאה צמודה או סוכר. במהירות בינונית, להוסיף את גנאש מקורר להכות במשך כ 2 דקות, או עד משולב לחלוטין. עצור כדי לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה. סובב את מהירות המיקסר לגובה בינוני והכה למשך כ 1 דקה, או עד שהציפוי מתבהר בצבע ומתעבה. אתה צריך בערך 4 כוסות. (השתמש בציפוי ביום שאתה עושה את זה, או לכסות ולאחסן במקרר עד 1 יום, ואז להביא לטמפרטורת החדר ולחתור שוב במשך כמה דקות עד חלקה לפני השימוש.) 
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
15
הסר את העוגות מקורר מן המחבתות שלהם. (להיות בטוח שהם מגניבים לחלוטין. אם הם אפילו טיפה חמים, הזיגוג יימס ויהיה לך בלגן.) באמצעות סכין ארוך, משונן, לקצץ את החלק העליון של כל עוגה כדי ליישר אותו (השכבות יהיו מעוגלות קצת בתנור; פיסות לחתוך לעשות כרסום גדול).
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תנורתנור
16
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה או מעמד עוגה (אם יש לך דוכן עוגה מסתובבת, להשתמש בו). כפית על 1 כוס של ציפוי על גבי ולהשתמש מרית אופסט כדי להפיץ אותו באופן שווה לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
17
בזהירות למקם את שכבת העוגה השנייה, בצד העליון למטה (כך אפילו, קצוות חדים יהיה על החלק העליון של העוגה המוגמרת), על גבי. כף על 1 כוס של ציפוי על גבי ולהפיץ אותו על גבי ולמטה הצדדים של העוגה, מחליק את הזיגוג כמו גם אתה יכול ומכסה את העוגה כולה עם שכבה דקה. זהו מעיל פירור, אשר ישמור על כל פירורים רופפים מן הנדידה אל פני השטח של העוגה המוגמרת. כפית כוס גדושה של ציפוי על גבי העוגה, ולהפיץ אותו באופן שווה על פני החלק העליון ולמטה הצדדים. זו שכבת הזיגוג האחרונה. אם תרצה, כפית כל זיגוג שנותר לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול קטן או כוכב צינור קו דקורטיבי לאורך הקצה העליון ו / או התחתון של העוגה. העוגה יכולה להיות מאוחסנת במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים3חלמוניםחלמונים3ביציםביצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה דל-שומןחלב-חמאה דל-שומן340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס