עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1031 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. יום הולדת יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שוקולד למחצה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי, עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד: יום הולדת אולטימטיבי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור, ומחממים את התנור ל 350 ° F. חמאה וקמח שני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה( או מערבל כף יד), קרם יחד את החמאה וסוכר מגורען במהירות בינונית במשך 3 עד 4 דקות, או עד אור ורך. (שלב זה ייקח 8 עד 10 דקות אם משתמשים במערבל ידני.) לעצור את המיקסר כמה פעמים ולהשתמש מרית גומי כדי לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ואת המשוט לשחרר כל חמאה צמודה או סוכר.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, וניל רק עד בשילוב. במהירות נמוכה, לאט לשפוך את תערובת הביצה לתוך תערובת החמאה ומערבבים רק עד incorporated. לגרד את הקערה ולחתור שוב, ואז להכות על מהירות בינונית במשך 20 עד 30 שניות, או עד התערובת היא הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. במהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים כשליש מתערובת הקמח לתערובת חמאת הביצים ומערבבים רק עד שבקושי משולבים. מיד לשפוך כמחצית חמאה ולהמשיך לערבב על המהירות הנמוכה ביותר עד החמאה הוא משולב כמעט ביסודיות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה היטב. שוב במהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים כמחצית מתערובת הקמח הנותרת ומערבבים רק עד בקושי משולבים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
מוסיף את שאר חלב החמאה ומערבבים רק עד בשילוב. תיזהר לא לערבב יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
6
בשלב זה, עדיף לסיים את הערבוב ביד.
7
הסר את הקערה מן מעמד המיקסר, באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח הנותרת רק עד הבלילה היא הומוגנית. כפי שאתה לקפל, כדי להיות בטוח לשלב כל הבלילה נצמדים הצדדים והתחתון של הקערה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
8
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד צמרות זהובות חום והעוגות באביב בחזרה כאשר לחוץ באמצע עם קצה האצבע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בואו מגניב לחלוטין את המחבתות על מדפים תיל. (עוגות מקורר יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד ומאוחסן במקפיא עד 1 שבוע. הפשרה בטמפרטורת החדר, עדיין עטוף בחוזקה בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
10
בעוד שכבות העוגה מתקררות, להפוך את הזיגוג. כדי להפוך את הגנאש, לשים את השוקולד בקערה בינונית חסינת חום. בסיר קטן, לחלוט את הקרם על חום בינוני גבוה (בועות להתחיל ליצור סביב קצה המחבת, אבל הקרם לא רותח).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
מחבת
11
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לשבת במשך כ 1 דקה, ואז לאט לטאטא את השוקולד והקרם יחד עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 2 שעות, או עד מגניב לחלוטין. (או, לקרר את גנאש עד מגניב, כ -30 דקות, לטאטא כל 10 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
התאם את מערבל העמידה עם מצורף ההנעה (או השתמש במערבל כף יד) והכה את החמאה במהירות בינונית-נמוכה במשך 10 עד 15 שניות, או עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר, המלח והוניל של המאפים וממשיכים להכות במהירות בינונית-נמוכה למשך כ-2 דקות, או עד שהתערובת רכה וחלקה. עצור את המיקסר כמה פעמים ולהשתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה ואת המשוט לשחרר כל חמאה צמודה או סוכר. במהירות בינונית, להוסיף את גנאש מקורר להכות במשך כ 2 דקות, או עד משולב לחלוטין. עצור כדי לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה. סובב את מהירות המיקסר לגובה בינוני והכה למשך כ 1 דקה, או עד שהציפוי מתבהר בצבע ומתעבה. אתה צריך בערך 4 כוסות. (השתמש בציפוי ביום שאתה עושה את זה, או לכסות ולאחסן במקרר עד 1 יום, ואז להביא לטמפרטורת החדר ולחתור שוב במשך כמה דקות עד חלקה לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
וניל
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
15
הסר את העוגות מקורר מן המחבתות שלהם. (להיות בטוח שהם מגניבים לחלוטין. אם הם אפילו טיפה חמים, הזיגוג יימס ויהיה לך בלגן.) באמצעות סכין ארוך, משונן, לקצץ את החלק העליון של כל עוגה כדי ליישר אותו (השכבות יהיו מעוגלות קצת בתנור; פיסות לחתוך לעשות כרסום גדול).
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
תנור
16
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה או מעמד עוגה (אם יש לך דוכן עוגה מסתובבת, להשתמש בו). כפית על 1 כוס של ציפוי על גבי ולהשתמש מרית אופסט כדי להפיץ אותו באופן שווה לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
17
בזהירות למקם את שכבת העוגה השנייה, בצד העליון למטה (כך אפילו, קצוות חדים יהיה על החלק העליון של העוגה המוגמרת), על גבי. כף על 1 כוס של ציפוי על גבי ולהפיץ אותו על גבי ולמטה הצדדים של העוגה, מחליק את הזיגוג כמו גם אתה יכול ומכסה את העוגה כולה עם שכבה דקה. זהו מעיל פירור, אשר ישמור על כל פירורים רופפים מן הנדידה אל פני השטח של העוגה המוגמרת. כפית כוס גדושה של ציפוי על גבי העוגה, ולהפיץ אותו באופן שווה על פני החלק העליון ולמטה הצדדים. זו שכבת הזיגוג האחרונה. אם תרצה, כפית כל זיגוג שנותר לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול קטן או כוכב צינור קו דקורטיבי לאורך הקצה העליון ו / או התחתון של העוגה. העוגה יכולה להיות מאוחסנת במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.