מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 591 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. גריז וקמח שלוש מחבתות עוגה ולהניח בצד. בקערה גדולה לטאטא יחד קמח, סוכרים, קינמון, סודה לשתייה ומלח כדי לשלב ביסודיות ולהסיר כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד חמאה, שמן צמחי, ביצים ותמצית וניל. מערבבים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת יבשה עד לחות ביסודיות. מערבבים בבננות, אננס ופקאנים קצוצים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
חתיכות פקאן
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(תערובת תבלינים קובנית)
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחלקים הבלילה שווה בין 3 מחבתות עוגה ואופים עד פני השטח של העוגות יבשות ובוחן עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30-40 דקות. עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות ואז בזהירות לשחרר מן המחבת על מדפי קירור להתקרר לחלוטין. אין להרכיב עוגה עד שהיא התקררה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מוסיפים גבינת שמנת וחמאה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים סוכר ומערבבים לשלב, מגרדים את הצדדים לפי הצורך ולאחר מכן מערבבים בתמצית וניל. עוגת פרוסט הוספת שכבה דקה של ציפוי בין השכבות כדי להשאיר מספיק כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה לחלוטין. מקשטים למעלה עם פקאנים שלמים או פקאנים קצוצים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להכניס למקרר לפחות שעה כדי לחזק את הציפוי לפני הניסיון להעביר. חנות מכוסה במקרר עד ההגשה.