קראמבל תפוחים ועוגת כיכר רפרפת דורשת בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 1981 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 99 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא הביא לך על ידי ריבה & קרוש קרם. גשו לסופר וקנו פטל, חמאה, אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כיכר קראמבל תפוחים, עוגת קראמבל תפוחים, ו עוגת פודינג תפוחים צרפתית.
הוראות
1
מחממים את התנור למאוורר 180 מעלות צלזיוס/160 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית כיכר 2 ק ג בנייר אפייה ומגש אפייה קטן 1.שלב 2: לעוגה משפשפים פנימה את החמאה והקמח עד שיש לכם פירורי לחם ואז מערבבים דרך התבלין המעורב וסוכר המוסקוואדו.שלב 3: מקציפים פנימה את הביצים ואז מערבבים דרך התפוחים והחלב. כף לתבנית הכיכר ואפה 55 דקות או עד ששיפוד יוצא נקי.שלב 4: בעוד העוגה היא בתנור להפוך את ציפוי להתפורר על ידי שפשוף קמח רגיל, שקדים הקרקע, סוכר וחמאה יחד עד שאתה מקבל תערובת כמו הריסות.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
מורחים על מגש האפייה ומכניסים לתנור לחצי השעה האחרונה של אפיית העוגה.שלב 5: ברגע שהעוגה והציפוי המתפורר מתקררים הופכים את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מכניסים את החמאה וסוכר הדובדבן למיקסר (או עושים זאת ביד) ומקציפים לתערובת אחידה. בקערה ממיסים את אבקת הרפרפת בחלב ואז מקציפים את זה במהירות גבוהה למשך 5 דקות.
עוגיות ויטה בתחתית שתי כוסות גלידה.שלב 3: כף את היוגורט והפטל היווני באופן שווה לשתי המנות ואז מפזרים את שאר הביסקוויטים המרוסקים ואגוזי הפקאן הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יווני
עם 50 קלוריות
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
3
מזלפים דבש ומגישים עם נענע טרייה.פרטים
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1
מוסיפים למרק את הטורטליני, התרד והאפונה ומבשלים כמה דקות לפני שמוסיפים את השמנת, הפרמזן ואגוז המוסקט.שלב 1: מחממים את התנור ל -180 מעלות צלזיוס/350 מעלות צלזיוס / גז 4 ומרפדים תבנית מאפינס בת 12 חורים במארזי נייר
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מניחים כדורים בגודל אגוז על גיליון אפייה משומן (תצטרך 2 גדולים) ואופים במשך 12 דקות. מניחים להתקרר מעט לפני שמוציאים למתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman