עוגת לימון-חמאה
עוגת לימון-חמאה דורשת בערך שעה ו-35 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 340 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית לימון, חמאה, מים וביצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17% , וזה די גרוע. נסו את עוגת לימון חמאה לימון , עוגת לימון חמאה , ועוגת פאונד חמאה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את המרקם, החמאה והסוכר לקרם בהיר ותפוח.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה תמציות.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור.
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-350 מעלות למשך 75-80 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות.
הפעילו סכין מסביב לצינור הצד והמרכזי של המחבת.
מוציאים את העוגה לרשת המונחת מעל גיליון נייר שעווה.
בסיר גדול מערבבים את מרכיבי הרוטב. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא כיסוי, עד לצמצום ל-1-1/2 כוסות, כ-10 דקות.
לנעוץ חורים בחלק העליון של העוגה; כף כ-1/4 כוס רוטב לחורים.
מניחים לעמוד 10 דקות. לתקוע חורים בדפנות העוגה; להבריש את יתרת הרוטב על העוגה. מצננים לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ויין פורט הם הבחירות המובילות שלי לעוגת פאונד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "