עוגת לימון-פטל
עוגת לימון-פטל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שימורי פטל, תערובת עוגת לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל, ו עוגת פטל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי קלות רק של שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 2 דקות (לא overbeat).
אופים 15 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
למלא שכבות עם שימורי פטל. כדי להכין ציפוי, בקערה בינונית, להכות חמאה, קליפת לימון ומיץ לימון במהירות בינונית 30 שניות. בהדרגה להכות באבקת סוכר. מקציפים 2 עד 3 דקות יותר או עד אור ורך. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. חנות מכוסה במקרר.