טבעות תפוחים ובצל מוכות בירה
טבעות תפוחים ובצל מוכות בירה דורשות כ 23 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 207 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קינמון, תפוחי סבתא סמית', מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 36%. נסו טבעות בצל מוכות בירה, טבעות בצל מוכות בירה, ו טבעות בצל מוכות בירה עבור מתכונים דומים.
הוראות
יוצקים מספיק שמן בסיר בינוני כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק רושם 375 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב בינונית מקציפים את החלבון לקצף. מערבבים פנימה את הבירה.
מערבבים עד שהבלילה חלקה. הניחו בצד.
חותכים את הבצל לפרוסות בגודל 1/2 אינץ ' ומפרידים לטבעות. פורסים כל תפוח ל -5 טבעות ומייבשים בעזרת מגבות נייר.
טובלים את פרוסות התפוחים לתוך הבלילה ומאפשרים לכל הבלילה העודפת לטפטף. מטגנים 1 עד 2 דקות מכל צד עד להזהבה. בעזרת כף מחוררת מעבירים את טבעות התפוחים המטוגנות למגבות נייר לניקוז. חזור על הפעולה עם טבעות הבצל.
מעבירים את טבעות התפוחים והבצל לפלטות הגשה.
מפזרים את טבעות הבצל במלח.
מפזרים את טבעות התפוחים עם סוכר הקינמון המלוח.
שלב את כל החומרים בקערה קטנה. אחסן אטום בכלי זכוכית או פלסטיק.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
טבעות בצל בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לנסון לה בלאק לייבל ברוט ( חצי בקבוק). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לנסון לה בלאק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלאק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים לפינו נואר, עם נצנוצי ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם עדין של בועות מתמשכות. הניחוחות הטריים שלה משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.