עוגת ליקר ביצים של ניק
עוגת ליקר הביצים של ניק היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, עוגת בצק קרום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור חג המולד. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קאפקייקס סנט ניק, יותר טוב מהעוגיות הזולות של ג'ים וניק., ו עוגיות "על טבעיות" של ניק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הקש קרום עוגה לתוך צלחת פאי 9 אינץ לחתוך קרום עודף מן הקצוות; למלא עם אורז או משקולות עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -10 דקות.
מקציפים ליקר ביצים, סוכר, קורנפלור, ביצים, חלבונים, תמצית וניל, אגוז מוסקט וקינמון יחד בקערה עד חלקה; לשפוך לתוך הקרום.
אופים עד העוגה מוגדר באמצע, 50 עד 60 דקות.