עוגת ליקר קפה עם גלידה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ליקר קפה עוגת גלידה. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-40 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו וופלים עם אבקת סוכר, גלידת קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת ליקר קפה עם גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שלב אפיפיות עוגיות כתושות עם חמאה מומסת ולחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת פאי 9 אינץ'.
אופים בתנור במשך 10 דקות.
שלב גלידה מרככת ו 5 כפות ליקר בטעם קפה באמצעות מיקסר לעמוד או מערבל יד עד שמנת. ממלאים את קרום העוגה בתערובת גלידה, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקפיא במשך 3 עד 4 שעות.
קצפת שמנת כבדה עם אבקת סוכר עד פסגות רכות טופס. פאי קפוא עם קצפת. Refreeze במשך 1 שעה.
מערבבים כף הנותרים של ליקר בטעם קפה עם רוטב פאדג ' חם, טפטוף מעל העוגה ומגישים.