קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

עוגת לירה כפולה בננה

עוגת לירה כפולה בננה
עוגת לירה כפולה בננה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי לחם, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ליטרת שוקולד כפולה, עוגת קילו מערבולת שוקולד כפולה, ו עוגת זנגביל ק " ג כפולה עם סוכר חום Mascarpone קצפת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח, מייס בקערה, ומערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מייס קרקעמייס קרקע
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את הפירה בננה, חלב וליקר בננה בקערה. הכה את החמאה בקערה גדולה במהירות בינונית של מערבל עד אור ורך. בהדרגה להוסיף את סוכר מגורען ותמצית וניל, והכה את התערובת עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ליקר בננהליקר בננה
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמהתוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הסוכר לסירוגין עם תערובת הבננה, מכים במהירות נמוכה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
כפית הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
אופים עוגה ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מנפים אבקת סוכר מעל לעוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
10
הערה: כדי להקפיא עוגה נוספת, לתת עוגה להתקרר לחלוטין על מתלה חוט; ואז לחתוך לפרוסות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מניחים פרוסות לא מזוגגות בשקית ניילון כבדה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
12
הסר אוויר עודף מן התיק; ואז לאטום ולמקם אותו במקפיא שלך עד ארבעה חודשים. כדי להפשיר, תן לו לעמוד בטמפרטורת החדר.
13
טפטוף זיגוג לפי הוראות המתכון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
הערה: אתה יכול להשתמש במחבת 12 כוס Bundt במקום מחבת צינור 10 אינץ'. רק להפחית את טמפרטורת התנור ל 325.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה