עוגת לירה כפולה בננה
עוגת לירה כפולה בננה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי לחם, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ליטרת שוקולד כפולה, עוגת קילו מערבולת שוקולד כפולה, ו עוגת זנגביל ק " ג כפולה עם סוכר חום Mascarpone קצפת.
הוראות
מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם פירורי לחם.
כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח, מייס בקערה, ומערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים את הפירה בננה, חלב וליקר בננה בקערה. הכה את החמאה בקערה גדולה במהירות בינונית של מערבל עד אור ורך. בהדרגה להוסיף את סוכר מגורען ותמצית וניל, והכה את התערובת עד היטב מעורבב.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הסוכר לסירוגין עם תערובת הבננה, מכים במהירות נמוכה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח.
אופים עוגה ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מנפים אבקת סוכר מעל לעוגה.
הערה: כדי להקפיא עוגה נוספת, לתת עוגה להתקרר לחלוטין על מתלה חוט; ואז לחתוך לפרוסות בודדות.
מניחים פרוסות לא מזוגגות בשקית ניילון כבדה.
הסר אוויר עודף מן התיק; ואז לאטום ולמקם אותו במקפיא שלך עד ארבעה חודשים. כדי להפשיר, תן לו לעמוד בטמפרטורת החדר.
טפטוף זיגוג לפי הוראות המתכון.
הערה: אתה יכול להשתמש במחבת 12 כוס Bundt במקום מחבת צינור 10 אינץ'. רק להפחית את טמפרטורת התנור ל 325.