עוגת מדורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי מדורה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. אם יש לך חמאה, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו קומזיץ Jambalaya, קומזיץ קומזיץ, ו S ' mores מדורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת ולחץ לתחתית וצדדים של צלחת העוגה.
מניחים piecrust במקפיא במשך 5 דקות כדי להגדיר.
מניחים את חתיכות עוגייה, קצוץ שקדים דינג ו שבבי שוקולד למחצה בקערות קטנות על תחנת העבודה שלך.
מורחים 2 אונקיות של רוטב שוקולד מריר בתחתית ואת הצדדים של קרום העוגה. תניח בצד.
שתו את גליונות הג ' לטין בסיר קטן. לחמם בעדינות את הג ' לטין על הכיריים עד מומס ולהניח בצד.
מניחים חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח בקערה של מיקסר חשמלי מצורף שוט. בסיר בינוני, להביא את הסוכר, סירופ תירס ומים לרתיחה. באמצעות מדחום ממתקים, להביא את הסירופ ל 230 מעלות F. להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות גבוהה ולהמשיך להרתיח את הסירופ ל 240 מעלות F.
יוצקים סירופ לתוך חלבוני הביצה בזרם דק תוך הצלפה בחלבון הביצה ועד כל הסירופ משולב. תוך המשך שוט, להוסיף את הג ' לטין ווניל. שוט במשך 1 דקה יותר.
מיד להפיץ 1/3 של המרשמלו על הקרום.
מפזרים חצי חתיכות עוגייה, דינג שקדים וספינות שוקולד.
טפטוף 2 אונקיות של רוטב שוקולד מריר על העוגה.
מורחים עוד 1/3 של מרשמלו ומפזרים את נתחי העוגיות הנותרים, דינג שקדים ושוקולד צ ' יפס ורוטב שוקולד מריר. למעלה עם שאר המרשמלו ולעצב את החלק העליון עם מטבלים ומערבלים באמצעות מרית קיזוז מתכת. מקררים עוגה במשך 4 שעות או לילה.
חותכים את העוגה הצוננת ל 8 חתיכות ומניחים כל פרוסה על צלחת אטום.
אופים ב 400 מעלות f במשך 5 דקות עד חום זהוב.
מערבבים את השוקולדים, סירופ תירס וחמאה מעל דוד כפול ונמס בעדינות. מערבבים בקרם.
מערבבים מרכיבים במחבת סאוט ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד שקדים קלויים וקרמל הוא חום בהיר.