קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מזון המלאכים האהובה עליי

עוגת מזון המלאכים האהובה עליי
העוגה האהובה עליי היא הקינוח שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-232 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלבונים, מעט מלח, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מלאך האוכל האהובה של אבא, עוגת מזון מלאך, ו עוגת מזון מלאך.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. התאם מתלה תנור כך שזה ממש מתחת (אבל לא ממש ב) במרכז. בשורה התחתונה של מחבת עוגת מזון מלאך עם טבעת של קלף. אתה יכול לדלג על שלב זה, אבל זה מקל על להוציא את העוגה.לטחון את הסוכר מגורען במטחנת קפה ישנה או מעבד מזון מיני. זה גורם לפירור הדוק יותר, אבל אתה יכול לדלג על זה אם אין לך מטחנה.מנפים את קמח העוגה ואת הסוכר ' ממתקים יחד. הגדר aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה רק עד קצף, ולאחר מכן להוסיף את הקרם של טרטר ולהמשיך להכות עד הפסגות הן כמעט נוקשה. עם המיקסר עדיין הולך, להוסיף את המלח, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות עד הסוכר נספג. הכה בתמציות.הפעל את המיקסר למהירות הנמוכה ביותר בהדרגה לשפוך את הקמח לתוך הצד של קערת המיקסר לעמוד, להיזהר לא לרוקן את הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)
קרם טרטרקרם טרטר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מערבל מן המעמד עם מגרד, לקפל בכל קמח שלא לקבל מעורבב עם השאר.לגרד את הבלילה עוגה לתוך המחבת ואופים במשך 45 דקות או עד העליון הוא השחמה ועוגה קפיצים בחזרה בקלילות כאשר נגע. הפוך את מחבת העוגה במהופך והפוך על רגליה כדי להתקרר במשך כשעתיים.כאשר העוגה היא מגניב לחלוטין, להפעיל סכין רגיל לא משונן סביב הקצוות של מחבת העוגה וגבעול. Unmold העוגה ולשלוף את הקלף. תכיני את הציפוי של שבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את החלבונים ביצה, סוכר, מים, קרם של טרטר וסירופ תירס בחלק העליון של דוד כפול ולהגדיר אותו מעל מים רותחים. עם מערבל כף יד, להכות על גבוה במשך 7 דקות או עד פסגות רכות נוצרו תערובת היא 71° על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הסר מהחום. הכה במלח ווניל ולהמשיך להדוף חום במשך כ 3 דקות או עד פסגות נוקשות וזיגוג קל להתפשט.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים