קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מזון השטן

עוגת מזון השטן
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת מזון השטן, עוגת מזון השטן, ו עוגת מזון השטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 325 מעלות F. מרססים מחבת מתכת בגודל 13 על 9 אינץ ' עם ספריי לא-מקל, קו עם נייר קלף כך שהוא תלוי על צידי המחבת ומרססים את הקלף עם ספריי לא-מקל. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
3
לטאטא את המים רותחים אבקת קקאו יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
שלב את הסוכר, קמחים, סודה לשתייה ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
5
לטאטא את השמן, שמנת חמוצה, ביצים וחלמונים ביצה בכלי גדול pourable.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את תערובת השמן לתערובת הקקאו והמים ולוקחים לאט לשלב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הנוזל לתערובת היבשה מעל 30 שניות. המשך להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות נוספות. עצור לגרד את הצדדים של הקערה. המשך להכות במהירות נמוכה עד הבלילה חלקה, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
7
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ ומגיע לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מגניב במחבת על מתלה במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר עוגה מהמחבת להתקרר לחלוטין לפני הציפוי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הכה את החמאה ומיונז בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, על גבוה, עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את השוקולד נמס. המשך לערבב במהירות נמוכה עד שכל השוקולד משולב, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
10
כבה את המיקסר והוסף שליש מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
11
מערבבים על נמוך כדי לשלב, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של הקערה. חזור עד שכל הסוכר כבר שולב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מוסיפים את המלח וממשיכים להכות עד שהציפוי חלק ומבהיר מעט בצבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מלחמלח
13
השתמש באופן מיידי או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 4 שעות או להכניס למקרר עד שבוע. להביא לטמפרטורת החדר לפני שימוש בציפוי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח עוגהקמח עוגה298אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קקאו הולנדית תהליךקקאו הולנדית תהליך2largesחלמונים, בטמפרטורת החדרחלמונים, בטמפרטורת החדר156אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי מתוק, נמס ומקורר מעטשוקולד חצי מתוק, נמס ומקורר מעט128אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר156אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים2largesביצים שלמות, בטמפרטורת החדרביצים שלמות, בטמפרטורת החדר