החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת מזון השטן, עוגת מזון השטן, ו עוגת מזון השטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 325 מעלות F. מרססים מחבת מתכת בגודל 13 על 9 אינץ ' עם ספריי לא-מקל, קו עם נייר קלף כך שהוא תלוי על צידי המחבת ומרססים את הקלף עם ספריי לא-מקל. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
מחבת
3
לטאטא את המים רותחים אבקת קקאו יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
שלב את הסוכר, קמחים, סודה לשתייה ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
לטאטא את השמן, שמנת חמוצה, ביצים וחלמונים ביצה בכלי גדול pourable.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
חלמון ביצה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים את תערובת השמן לתערובת הקקאו והמים ולוקחים לאט לשלב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הנוזל לתערובת היבשה מעל 30 שניות. המשך להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות נוספות. עצור לגרד את הצדדים של הקערה. המשך להכות במהירות נמוכה עד הבלילה חלקה, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
7
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ ומגיע לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
מגניב במחבת על מתלה במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר עוגה מהמחבת להתקרר לחלוטין לפני הציפוי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הכה את החמאה ומיונז בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, על גבוה, עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את השוקולד נמס. המשך לערבב במהירות נמוכה עד שכל השוקולד משולב, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.