ממרח אבוקדו
המתכון ממרח אבוקדו מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 625 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'יילס סראנו, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חצי ו pit האבוקדו. עם כף, לגרוף את הבשר לקערת ערבוב. מועך את האבוקדו באמצעות מזלג או מחית תפוחי אדמה, משאיר אותם עדיין קצת שמנמן.
הוסף את שאר החומרים, לקפל את הכל יחד.
טפטוף עם קצת שמן זית, להתאים תיבול עם מלח ופלפל ולתת לו 1 תערובת סופית עם מזלג.
להניח חתיכת פלסטיק לעטוף חזק על פני השטח של ממרח האבוקדו כך שזה לא חום ומקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.