קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת מחבת ריבס עם פירור סחוט

עוגת מחבת ריבס עם פירור סחוט
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 262 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מלח ים לא סופג, לא מזוקק, קמח חיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגת פירורים ריבס, עוגת פירורים ריבס, ו עוגת פירורים ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלילה לפני שאתה מתכנן לאפות, לנצח את האיות עם יוגורט עד בשילוב רופף. מכסים את הקערה בניילון נצמד הדוק פן יתייבש, ומניחים אותו במקום חם במטבח למשך 8 עד 12 שעות.למחרת, קוצצים את ריבס לקוביות 1/4 אינץ'. לזרוק אותו לקערה ומפזרים 1/2 כוס jaggery מעל הריבס. אפשר rhubarb להתקמט ב jaggery במשך כשעה.מחממים את התנור ל 350 F. להמיס 3 כפות של חמאה מבהירה או ghee על חום נמוך במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' מתובל היטב. לזרוק את ריבס מקורר לתוך החמאה החמה לטגן על 2 דקות. כבה את החום והכן את העוגה batter.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את הביצים עם 3/4 כוס jaggery עד חלקה, ואז להכות את תמצית וניל. עובד 1/2 כוס בכל פעם, להכות את הבלילה של קמח כוס ספוג יוגורט. בקערה נפרדת, להקציף קמח מיצוי גבוה עם 1 כפית קינמון טחון, גרידת תפוז, סודה לשתייה ומלח. עבודה 1/2 כוס בכל פעם, להכות את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים עד שהם יוצרים בלילה חלקה.הכינו את פירור הג ' ג ' רי בקערת ערבוב קטנה עד בינונית. מקציפים את קמח שקדים ו jaggery יחד עם קינמון, ואז לאט לנצח 3 כפות נמס butter.To להרכיב את העוגה, לשפוך את הבלילה עוגה למחבת מעל הריבס.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קמח כוסמיןקמח כוסמין
JaggeryJaggery
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מאייתיםמאייתים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מפזרים את הפירור הצמרירי על בלילת העוגה, ואופים עד שקיסם שהוכנס למרכז העוגה יוצא נקי-בערך 1 שעה. אפשר להתקרר כ -20 דקות לפני טבילה לתוכו עם כף וגורף אותו על צלחות המתנה.
מרכיבים שתצטרך
JaggeryJaggery
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה