עוגת מייפל-תפוחים
צריך קינוח צמחוני? פאי מייפל-תפוח יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, תפוחים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. לחלק לשניים; צורה ל 2 סיבובים שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום ל 218°. עם מערוך מקומח, לגלגל 1 עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד.
בקערה בינונית, מערבבים תפוחים וסוכר חום.
מניחים בצלחת עוגה מצופה מאפה.
טפטוף עם חמאה ו 3 כפות של סירופ. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1/2 אינץ ' מ שולי הצלחת.
לגלגל סיבוב אחר של מאפה לתוך סיבוב 10 אינץ'. מקפלים לתוך רביעייה וחותכים חריצים כך קיטור יכול לברוח. להתפתח מאפה מעל מילוי; לקצץ תלוי קצה 1 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומתגלגלים בקצה העליון מתחת לקצה התחתון, לחיצה על שפת חותם; חליל לפי הצורך.
אופים 15 דקות. הפוך חתכים אלכסוניים על 1 אינץ ' בנפרד דרך קרום העליון.
יוצקים סירופ הנותרים מעל. כיסוי קצה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים כ 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק, הסרת לסכל במשך 15 דקות האחרונות של אפייה. מגניב לגמרי.