עוגת מכונית תופת אירית
עוגת מכונית תופת אירית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 824 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. אם יש לכם ליקר שמנת אירי, מלח, בירה סטאוט אירי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: אייריש קאר בומב קאפקייקס, אייריש קאר בומב קאפקייקס, ו בראוניז מכונית תופת אירי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2 9 אינץ מחבתות עוגה.
מניחים את העוגה לערבב לתוך קערה גדולה ערבוב.
יוצקים את המים לתוך מידה 2 כוס, ומוסיפים מספיק ויסקי אירי לסך 1 1/3 כוס נוזל (כ 10 1/2 כפות). שמור ויסקי שנותר. הכה את תערובת ויסקי ומים, שמן צמחי, וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה רק עד תערובת עוגה הוא רטוב; להגביר את המהירות בינונית, ולהכות עד הבלילה חלקה, על 2 דקות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות חומות זהובות וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
בעוד העוגה אפייה, יוצקים הנותרים ויסקי אירי (כ 1/2 כף) לתוך סיר, ומערבבים 1/4 כוס חמאה ו 1/2 כוס סוכר. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מומס; להרתיח עד מעט מעובה, כ 5 דקות.
כאשר עוגות נעשה אפייה אבל עדיין חם, לתקוע חורים בכל רחבי העוגות (סוף מקל אכילה עובד טוב בשביל זה) ולטפטף את סירופ ויסקי לתוך החורים. החזירו את העוגות לתנור ואפו במשך 5 דקות נוספות.
הסר עוגות מהתנור, לאפשר להתקרר במחבתות במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבתות לסיים קירור על מדפים תיל.
כדי להכין רוטב קרמל, מערבבים את הבירה האירית עם 1/2 כוס סוכר בסיר על אש נמוכה. מבשלים את התערובת עד מעובה, כ 40 דקות, ערבוב מדי פעם, ולאפשר להתקרר.
כדי להכין ציפוי, היכו 1 כוס חמאה מרוככת בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, ואז בהדרגה להכות בסוכר של ממתקים, על 1/2 כוס בכל פעם. מקציפים במלח, ואז מוסיפים את ליקר הקרם האירי, מכים עד שהציפוי קל ורך.
כדי להרכיב את העוגה, מניחים שכבה על צלחת הגשה לעוגה; שופכים את הקרמל השופע מעל השכבה הראשונה, ומאפשרים לקרמל לטפטף במורד צידי השכבה.
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי, העליון עם קרם חמאה, מתערבל את הציפוי לגלים דקורטיביים. לא כפור הצדדים של עוגה.