תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי Mmmmmud. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 970 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 23 דקות. אם יש לך סוכר, מאלט אבקה, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה וזורקים עד שילוב יסודי. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת האביב 10 אינץ ' להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
2
מוס צפוף: ממיסים את השוקולד למחצה והחמאה יחד בחלק העליון של דוד כפול מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
3
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לטאטא בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
להקציף באבקת מאלט. תתחמם. בקערה של מערבל, מקציפים את חלבוני הביצה עד שהם יוצרים פסגות רכות, נפולות. עדיין מצליף, להוסיף את הסוכר בזרם דק שוט עד התערובת היא נוקשה ומבריק. מקפלים לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
שוקולד
סוכר
מאלט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
5
יוצקים לתוך המחבת להחליק את החלק העליון עם מרית גומי. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
6
מוס קל: ממיסים את השוקולדים יחד במחצית העליונה של דוד כפול מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
7
בואו להתקרר מעט. בינתיים, במיקסר, מקציפים את הקרם עד שהוא יוצר פסגות רכות וצינה. במיקסר, מקציפים את החלבונים עד שהם יוצרים פסגות רכות, נפולות. עדיין מצליף, להוסיף את הסוכר בזרם דק שוט עד התערובת היא עבה ומבריק. שליש בכל פעם, מקפלים את החלבונים לתוך תערובת השוקולד. (ייתכן שיהיה עליך לטאטא, לא לקפל, השלישי הראשון אם התערובת עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
שוקולד
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
8
מקפלים את הקצפת לתוך המוס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
9
יוצקים מעל מוס צפוף להחליק את החלק העליון עם מרית גומי. צמרמורת עד להגדיר, לפחות 3 שעות או עד 1 יום. כדי להפוך את העוגה מתוך המחבת, לחמם את הצדדים עם לפיד ולהסיר את הקירות. פרוסה עם סכין טבול במים חמים לשרת עם רוטב שוקולד חם, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חם
מים
ציוד שתשתמש בו
מרית
סכין
מחבת
10
מערבבים שוקולד, מניחים מעל דוד כפול, מערבבים עד מומס.