קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מסקרפונה מאיר לימון

עוגת מסקרפונה מאיר לימון
גשו לסופר וקנו שמונה אונקיות של גבינת מסקרפונה, סוכריות ג'לי עם טריז לימון, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Meyer Lemon Mascarpone Scones, ספגטי עם מסקרפונה, לימון מאייר, תרד ואגוזי לוז, ו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מערבבים פירורי הצמד ג ' ינג ' ר, חמאה מומסת, וסירופ מייפל ומערבבים עד מעורבב היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ משומן ואופים במשך 10 דקות. להפריש להתקרר. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס מרוסקות דק (בערך 9 עוגיות)עוגיות ג'ינג'רס מרוסקות דק (בערך 9 עוגיות)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
מוסיפים את גבינת השמנת לקערה של מיקסר חשמלי ומכים עד שמנת, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים מסקרפונה, סוכר וגרידת לימון, מכים במהירות נמוכה במשך 1 דקה, עד שהמרקם חלק. אל תכה יותר מדי, כמו מסקרפונה ילך לפעמים לחתיכות אם התעללו. להפוך את המיקסר בינוני ולהוסיף ביצים קצת זמן, ולאחר מכן את וניל, שוב להכות עד חלקה - על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיף קמח, מלח, קאיין, פועם עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
יוצקים mascarpone מילוי למחבת הקפיץ מקורר לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים בחוזקה עם רדיד פח החובה כבדה כדי לשמור על חמאה דולף לתוך התנור שלך (ראה הערת headnote-מחבתות spring ידועים לשמצה דולפים).
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
אופים במשך 45 עד 50 דקות. החלק העליון צריך להיות מעט השחמה קצת jiggly באמצע. מגניב במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הוספת מילוי לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הפוך את מילוי לימון מאייר: בכוס, מערבבים יחד קורנפלור ומים עד שיש לך תרחיף מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
בקערה קטנה לשלב סוכר, מלח, גרידת לימון, וחלמונים ביצה, להכות היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים מיץ לימון, מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים חמאה והכלומניקים תירס, לטאטא שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים את מילוי הלימון לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן עד שהתערובת מתעבה, כ 5 עד 7 דקות. זה צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל בכבדות האחורי של כף. אם התערובת מתחילה לרתוח, להנמיך את החום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מחבת מהחום ולהמשיך להקציף במשך 1 דקה. לדחוף את המילוי דרך מסננת כדי להסיר כל גושים, ואז לשפוך את המילוי לתוך המחבת springform על גבי עוגת הגבינה האפויה. צמרמורת לפחות שש שעות כדי להגדיר את העוגה לחלוטין לפני הסרת הצדדים של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מגישים עם מנה של קצפת ופרוסת סוכריות ג ' לי לימון, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
קליפות מלימוןקליפות מלימון

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה, חתוכה לחתיכות קטנות1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין4(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס2שמונה אונקיות חבילות של גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרשמונה אונקיות חבילות של גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר8largesחלמוניםחלמונים4ביצים, בטמפרטורת החדר, מכותביצים, בטמפרטורת החדר, מכות4(חוֹרֶף)קמחקמח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי הצמד ג'ינג'ר (כ 9 אונקיות של עוגיות)פירורי הצמד ג'ינג'ר (כ 9 אונקיות של עוגיות)8ריבס, קצוץ טרי או קפואלימון טריז סוכריית ג'לי לקישוטלימון טריז סוכריית ג'לי לקישוט2(חוֹרֶף)Meyer lemon zestMeyer lemon zest1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2מכולות שמונה אונקיות של גבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדרמכולות שמונה אונקיות של גבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון מאיירמיץ לימון מאייר0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים8ריבס, קצוץ טרי או קפואקצפת, ציפויקצפת, ציפוי