גשו לסופר וקנו שמונה אונקיות של גבינת מסקרפונה, סוכריות ג'לי עם טריז לימון, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Meyer Lemon Mascarpone Scones, ספגטי עם מסקרפונה, לימון מאייר, תרד ואגוזי לוז, ו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מערבבים פירורי הצמד ג ' ינג ' ר, חמאה מומסת, וסירופ מייפל ומערבבים עד מעורבב היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ משומן ואופים במשך 10 דקות. להפריש להתקרר. תשאירי את התנור דולק.
מוסיפים מסקרפונה, סוכר וגרידת לימון, מכים במהירות נמוכה במשך 1 דקה, עד שהמרקם חלק. אל תכה יותר מדי, כמו מסקרפונה ילך לפעמים לחתיכות אם התעללו. להפוך את המיקסר בינוני ולהוסיף ביצים קצת זמן, ולאחר מכן את וניל, שוב להכות עד חלקה - על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
מסקרפונהname
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיף קמח, מלח, קאיין, פועם עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
4
יוצקים mascarpone מילוי למחבת הקפיץ מקורר לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים בחוזקה עם רדיד פח החובה כבדה כדי לשמור על חמאה דולף לתוך התנור שלך (ראה הערת headnote-מחבתות spring ידועים לשמצה דולפים).
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
אופים במשך 45 עד 50 דקות. החלק העליון צריך להיות מעט השחמה קצת jiggly באמצע. מגניב במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הוספת מילוי לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הפוך את מילוי לימון מאייר: בכוס, מערבבים יחד קורנפלור ומים עד שיש לך תרחיף מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Meyer Lemon
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
בקערה קטנה לשלב סוכר, מלח, גרידת לימון, וחלמונים ביצה, להכות היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
זנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים מיץ לימון, מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים חמאה והכלומניקים תירס, לטאטא שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים את מילוי הלימון לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן עד שהתערובת מתעבה, כ 5 עד 7 דקות. זה צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל בכבדות האחורי של כף. אם התערובת מתחילה לרתוח, להנמיך את החום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מחבת מהחום ולהמשיך להקציף במשך 1 דקה. לדחוף את המילוי דרך מסננת כדי להסיר כל גושים, ואז לשפוך את המילוי לתוך המחבת springform על גבי עוגת הגבינה האפויה. צמרמורת לפחות שש שעות כדי להגדיר את העוגה לחלוטין לפני הסרת הצדדים של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מגישים עם מנה של קצפת ופרוסת סוכריות ג ' לי לימון, אם אתה רוצה.