קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

צלעות בירה עם צדפות

צלעות בירה עם צדפות
צלעות מבושלות בירה עם צדפות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 602 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורש בצל, שמן זית, סלרי, מרק עוף. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות קצרות עם בירה, צלעות בירה דבש, ו צלעות קצרות עם בירה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את מדפי הצלעות על משטח עבודה בצד העצם כלפי מעלה. החלק סכין בין העצם לקרום ואז משוך את הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים כל מתלה צלעות לשניים; מתבלים באופן שווה עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים את שמן הזית בתנור או בסיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הצלעות, בצד העצם כלפי מעלה, וצורבים עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
מוציאים ומניחים בצד.
7
מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות. מערבבים פנימה את השום הקצוץ ורסק העגבניות; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הבירה ועלה הדפנה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות. מחזירים את הצלעות לסיר, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. חותכים פיסת נייר קלף כך שתתאים לסיר, ואז מניחים ישירות על גבי הצלעות ומכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את המכסה ואת קלף. ממשיכים לצלות עד שהצלעות רכות, 45 דקות עד 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר לכסות במים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, 15 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר את מדפי הצלעות מהסיר; תן להתקרר מעט ואז חתוך לצלעות. מסננים את נוזל הבישול, זורקים את המוצקים; דלג מעט שומן. מחזירים את הנוזל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים לסיר את השום המרוסק והעגבנייה ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שחלקן פשוט נפתחות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
14
מוסיפים את תפוחי האדמה והצלעות, מכסים ומבשלים עד שכל הצדפות נפתחות, 10 עד 15 דקות נוספות (זורקים צדפות שלא נפתחו). מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
15
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
16
צילום: קון פולוס