עוגת מערבולת תפוזים ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ג'ינג'ר אורנג' מערבולת. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מערבולת תפוזים, קמח כתום ועוגת זנגביל, ו עוגת ג'ינג'ר הדר עם קומפוט כתום מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת אפייה 11 x 7inch עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מניחים סוכר מגורען, חמאה, וקליפה כתומה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים תרכיז מיץ תפוזים וביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
שקול או כף קלה 9 אונקיות קמח (כ 2 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב 9 אונקיות קמח והבא 4 מרכיבים (באמצעות מלח), ערבוב עם מקצף. מכות עם מיקסר במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח תערובת חמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח רק עד שיתמזג.
שלב 3 כפות הבלילה, סוכר חום, ג ' ינג ' ר גבישי, וריבה כתומה בקערה קטנה.
כפית נותרה הבלילה לתוך צלחת מוכנה. תערובת מרמלדה Dollop מעל הבלילה; חובטים מערבולת יחד באמצעות קצה של סכין.
אופים ב 325 במשך 38 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.