עוגת מקרון שוקולד מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 453 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש קוקוס, סודה לשתייה, שמנת וחלבון ביצה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 21%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת מקרון השוקולד הטובה ביותר של בא, עוגת מקרון שוקולד, ו עוגת שוקולד קוקוס קלויה ללא אפייה עם עוגיות מקרון שוקולד.
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס. מקפלים פנימה קוקוס וקמח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה גדולה אחרת, קרם מקצר ונותר סוכר עד שהוא בהיר ואוורירי. מקציפים פנימה את החלמונים, בזה אחר זה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים שמנת חמוצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
שלב קפה וחלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
5
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם תערובת קפה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה חלבונים טרופים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
6
יוצקים מחצית מהבלילה ל -10 אינץ ' לא משומנים. מחבת צינור עם תחתית נשלפת. זרוק מילוי קוקוס על ידי כפיות מעל הבלילה. למעלה עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מייד להפוך עוגה על גבי רשת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל סכין סביב צד המחבת והסר.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בקערה קטנה מקציפים מרכיבי ציפוי עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.