עוגת מרנג הקקאו של סבתא
עוגת הקקאו של סבתא היא עוגת קצפת צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1163 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קליפה עוגה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: עוגת מרנג השוקולד של סבתא, נשיקות מרנג בקקאו-קפה, ו עוגיות קקאו - שקדים מרנג.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
בסיר גדול או דוד כפול לשלב קמח, אבקת קקאו, 1 כוס סוכר, ומלח.
מערבבים היטב, ואז מערבבים בחלב וחלמון ביצה.
להקציף עד שכל החומרים משולבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה.
הסר מהחום ומערבבים תמצית וניל.
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה אפויה.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר וניל, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים מרנג על עוגה, מכסים לחלוטין.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד העליון משחימים קלות.
הסר ולאפשר להתקרר לפני ההגשה.