עוגת מרנג לימון חסינת תקלות
עוגת מרנג לימון חסינת תקלות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך קליפת לימון, קורנפלור, קרם טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו עוגת מרנג לימון - אתה יכול לעשות פאי לימון לושיס בבית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר, מערבבים 1/4 כוסות סוכר עם 6 כפות קורנפלור ומלח.
לטאטא במים קרים 1/2 כוס, קליפת לימון, ומיץ לימון, מיזוג ביסודיות.
מוסיפים את החמאה ומקציפים ב 1 1/2 כוסות מים רותחים.
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה ומערבבים עם מרית גמישה עד שחין תערובת, על 7 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים מילוי 1 דקה יותר.
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה.
בקערה קטנה, לערבב את הסוכר 1/2 כוס הנותרים עם 2 כפיות תירס הנותרים.
בקערה עמוקה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר על מהירות גבוהה (השתמש מצורף whisk אם זמין) עד מאוד קצף ולא חלבונים נוזליים להישאר בתחתית הקערה. המשך להכות במהירות גבוהה ולהוסיף בהדרגה את תערובת עמילן סוכר, 1 כף בכל פעם. ואז להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
מרנג בכפית על מילוי פאי חם. עם מרית, מערבולת מרנג כדי לכסות את המילוי לחלוטין, נוגע שולי קליפת העוגה.
אופים בתנור 325 עד מרנג הוא השחמה, כ 25 דקות. הגדר עוגה על המדף עד מגניב, על 3 שעות.
מגישים, או להפוך קערה גדולה על עוגה (להיזהר לא לגעת מרנג) ו להירגע עד 1 יום.