קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב

עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון שמנת, עוגת קצפת לימון קלה מספיק, ו לימון מרנג פאדג': שמנת, Zesty, טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תסדרו את כל המרכיבים ותכינו הכל לדרך.הכן את המקצפת כפי שמכוון בתחתית או לחכות ולהכין אותו אחרי שאתה עושה את המילוי. אני מעדיף לעשות את המרנג ראשון כך שהוא מוכן ללכת ואני יכול במהירות למרוח אותו על גבי מילוי חם צנרת.
2
מערבבים את הסוכר, קורנפלור ומלח בסיר גדול (3 ½ ליטר) שאינו אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
לטאטא את החלמונים, חלב ומיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטאטא את תערובת החלב לתוך הסיר עם תערובת הסוכר ולהפוך את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להקציף כל הזמן עד התערובת מתחילה לרתוח — זה יכול לקחת בכל מקום בין חמש עד 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להתעבות לרתיחה, להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
הסר מן החום להקציף את גרידת לימון, חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים לתוך קליפת העוגה ומיד כפית מרנג סביב הקצוות לאטום. נשאר כפית מרנג מעל המרכז ולכסות את כל מילוי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
אופים ב 325 F במשך כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך כמה שעות.מרנג: לנצח את החלבונים ביצה עד קצף, ואז להוסיף את הקרם של טרטר. להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס, ואז להכות את הסוכר כמה כפות בכל פעם יחד עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון