קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב

עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון שמנת, עוגת קצפת לימון קלה מספיק, ו לימון מרנג פאדג': שמנת, Zesty, טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תסדרו את כל המרכיבים ותכינו הכל לדרך.הכן את המקצפת כפי שמכוון בתחתית או לחכות ולהכין אותו אחרי שאתה עושה את המילוי. אני מעדיף לעשות את המרנג ראשון כך שהוא מוכן ללכת ואני יכול במהירות למרוח אותו על גבי מילוי חם צנרת.
2
מערבבים את הסוכר, קורנפלור ומלח בסיר גדול (3 ½ ליטר) שאינו אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא את החלמונים, חלב ומיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא את תערובת החלב לתוך הסיר עם תערובת הסוכר ולהפוך את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף כל הזמן עד התערובת מתחילה לרתוח — זה יכול לקחת בכל מקום בין חמש עד 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להתעבות לרתיחה, להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מן החום להקציף את גרידת לימון, חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים לתוך קליפת העוגה ומיד כפית מרנג סביב הקצוות לאטום. נשאר כפית מרנג מעל המרכז ולכסות את כל מילוי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
אופים ב 325 F במשך כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך כמה שעות.מרנג: לנצח את החלבונים ביצה עד קצף, ואז להוסיף את הקרם של טרטר. להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס, ואז להכות את הסוכר כמה כפות בכל פעם יחד עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי