עוגת מרנג קוקוס
עוגת מרנג קוקוס היא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 10 מנות. תמורת 40 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 28 גרם שומן ובסך הכל 362 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חלמונים, קמח, תמצית וניל וקוקוס. עם ציון ספונקולרי של 32% , המנה הזו לא כל כך מעולה. עוגת ריבס גרמנית עם מרנג , עוגת קוקוס מאוד עם קרם חמאת קוקוס מאוד ומרנג לימון דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x9 אינץ'.
מקציפים חמאה ו-1/2 כוס סוכר לבן עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה חלמונים.
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה בשני חלקים, לסירוגין עם חלב ווניל, מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח.
להכנת ציפוי: מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות רכות; מוסיפים 1/2 כוס מהסוכר הלבן בהדרגה, ומקציפים עד שהחלבונים נוקשים. מקפלים פנימה את הקוקוס. שמים פה ושם כפיות על הבלילה, מחליקים כמיטב יכולתך.
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי המרנג מתחיל להשחים וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.