קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרשמלו שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל

עוגת מרשמלו שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל
עוגת מרשמלו שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 773 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת סוכר, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגות שוקולד מרירות עם ציפוי פטל קרם חמאה, עוגות שוקולד מרירות עם ציפוי פטל קרם חמאה, ו כריכי עוגיות שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9x2 אינץ ' ומקווים כל אחד עם קלף עגול. חמאה על הקלף, ואז מחבתות אבק עם קמח, כדי להיות בטוח ללטף את עודף קמח.ממיסים את החמאה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים תערובת עוגה, ביצים, קפה ומים לחמאה בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מערבבים על נמוך במשך 1 דקות. לאחר מכן מערבבים על בינוני גבוה במשך 1 דקות.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
4
אופים במשך 25-29 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי. מגניב על מדפים במשך 10 דקות. הפוך את העוגות על המדפים, להסיר את הקלף, להתקרר לחלוטין.הגדר תנור כדי לצלות, ואת מתלה המיקום בחלק הנמוך ביותר של התנור.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום לרסס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים מרשמלו במרכז תבנית האפייה ומטגנים בתנור, לצפות עד חום זהוב melty (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מחבת מהתנור, ובזהירות להפוך מרשמלו מעל, ו לצלות בצד השני עד חום (1-2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהתנור ולהגדיר aside.In קערה של מערבל לעמוד, לשלב את החמאה וסוכר לרגע אחד באמצעות מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיף את הווניל ומכה במשך 3 דקות על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
9
מוסיף את מרשמלו ו מרשמלו קלוי ומערבבים על נמוך במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
10
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. הכה על בינוני נמוך, עד הסוכר משלבת עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
להוסיף וניל, שמנת כבדה פירה פטל, לנצח על מהירות בינונית במשך 3 דקות, או עד קרם חמאה הופך קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
12
מערבבים את השמנת הכבדה והשוקולד בקערת מיקרוגל בגודל בינוני-בטוח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
לחמם אותו במיקרוגל על גבוה במשך שתי דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
14
להקציף עד השוקולד הוא משולב לחלוטין לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
בואו להתקרר על 5 דקות (עד שהוא עדיין pourable, אבל כבר לא חם) אם הוא הופך נוקשה, מיקרוגל ganache במשך 5 עד 10 שניות.שים שכבת עוגה אחת על מגש שטוח או דוכן עוגה מרופדת ברצועות של נייר שעווה כדי לשמור אותו נקי בזמן הדובדבן. למעלה השכבה עם מילוי מרשמלו קלוי, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט לקצה העוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.כפור העליון ואת הצדדים של עוגה עם 2/3 של קרם פטל באמצעות מרית אופסט.מניחים עוגה במקרר בזמן שאתה מכין שוקולד גנאש.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
16
להעביר את הקרם הנותר לשקית צנרת עם קצה עגול גדול. תניח בצד.
17
הסר עוגות מהמקרר ולהשליך רצועות נייר שעווה.
18
יוצקים גנאש מעל החלק העליון של העוגה. השתמש בקיזוז כדי לדחוף בעדינות את הגנאש על צידי העוגה כדי ליצור אפקט נוטף.הגדר ganache על ידי הצבת עוגה במקרר במשך 5 דקות לפני צנרת בובות גדולות של קרם חמאה על גבי כמו לקשט.
19
להוסיף כמה פטל סביב בובות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה