עוגת סולת סופלה
עוגת סולת סופלה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פיסטוק קרם אנגלייז וסירופ דובדבן-פינו נואר טארט, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קוקוס סולת, עוגת סולת תפוזים, ו עוגת סולת תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח מחבת קפיץ 10 אינץ'. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם נייר כסף.
בסיר גדול, כבד, לשלב את החלב עם 3/4 כוס הסוכר ולהביא לרתיחה.
לטאטא בסולת ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים במחצית החמאה ואת 3/4 הנותרים כוס סוכר ולהעביר לקערה גדולה.
תן לסולת להתקרר לחלוטין, ערבוב מדי פעם. מערבבים את החמאה הנותרת, ולאחר מכן מערבבים את 3 ביצים שלמות, 9 חלמונים ווניל.
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים שליש של חלבונים מוכים לתוך הסולת כדי להאיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים את מחבת העוגה במחבת קלייה ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הצד של מחבת העוגה.
אופים במרכז התנור במשך 1 שעה ו -15 דקות, או עד שהעוגה נפוחה והמרכז עדיין מעט מתנועע.
מעבירים את העוגה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין, ואז מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה.
הפעל סכין סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של מחבת springform.
חותכים את העוגה לתוך טריזים ומגישים עם פיסטוק קרם אנגלייז סירופ דובדבן פינו נואר טארט.