קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת סולת סופלה

עוגת סולת סופלה
עוגת סולת סופלה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פיסטוק קרם אנגלייז וסירופ דובדבן-פינו נואר טארט, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קוקוס סולת, עוגת סולת תפוזים, ו עוגת סולת תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה וקמח מחבת קפיץ 10 אינץ'. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
בסיר גדול, כבד, לשלב את החלב עם 3/4 כוס הסוכר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
לטאטא בסולת ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים במחצית החמאה ואת 3/4 הנותרים כוס סוכר ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תן לסולת להתקרר לחלוטין, ערבוב מדי פעם. מערבבים את החמאה הנותרת, ולאחר מכן מערבבים את 3 ביצים שלמות, 9 חלמונים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים שליש של חלבונים מוכים לתוך הסולת כדי להאיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את מחבת העוגה במחבת קלייה ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הצד של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
אופים במרכז התנור במשך 1 שעה ו -15 דקות, או עד שהעוגה נפוחה והמרכז עדיין מעט מתנועע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מעבירים את העוגה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין, ואז מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
הפעל סכין סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
חותכים את העוגה לתוך טריזים ומגישים עם פיסטוק קרם אנגלייז סירופ דובדבן פינו נואר טארט.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארטדובדבנים טארט
פינו נוארפינו נואר
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר