קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום

עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום
צריך ללא גלוטן קינוח ידידותי fodmap? עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 418 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך תפוזים ולנסיה, חמאה, סוכר מגורען superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סופלה ג'ינג'ר קרמל עם רוטב שוקולד לבן Wolfberry, סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד, ו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מחבת קלייה קטנה מלאה באמצע הדרך עם מים חמים בשליש התחתון של התנור (כדי לספק לחות במהלך האפייה), ולאחר מכן מחממים תנור ל 163°. חמאה מחבת קפיץ 10 אינץ ' ותחתית שורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת צלייהמחבת צלייה
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
2
להמס חמאה ושוקולד יחד בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב, ולאחר מכן להסיר מן החום. הכה יחד חלמונים, 1/3 כוס סוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד עבה וחיוור, וסרטים טופס כאשר מקצף הוא הרים, על 6 דקות. לנצח לבנים במהירות בינונית עם מקצף ניקה בקערה גדולה אחרת עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים תערובת שוקולד חמה לתוך תערובת חלמון עד בשילוב היטב. מערבבים רבע מהחלבונים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את החלבונים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
יוצקים הבלילה לתוך מחבת springform ואופים באמצע התנור (לא למקם מחבת springform במחבת של מים חמים) עד בודק מוכנס במרכז יוצא עם פירורים דבקות, על 1 שעה (קרום יהיה טופס וסדק על גבי עוגה כפי שהוא אופה).
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
4
להעביר מתלה מגניב 10 דקות (העוגה תהיה "deflate" כפי שהוא מתקרר). הפעל סכין דק בזהירות סביב קצה העוגה, ולאחר מכן להסיר את הצד של פאן. עוגה מגניבה בתחתית של מחבת 30 דקות, ואז להתהפך על מתלה או צלחת אחרת.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
5
הסר את תחתית המחבת, ולאחר מכן לקלף בזהירות קלף. הפוך עוגה על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
הסר גרידה מ 2 תפוזים לקצץ כל ורוד לבן מ zest.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
2
חותכים גרידה למספיק רצועות דקות מאוד למדוד 1/4 כוס. לסחוט מיץ מ 3 תפוזים לסנן דרך מסננת בסדר. למדוד מיץ 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
לבשל נשאר 1/2 כוס סוכר בסיר כבד יבש על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים גרידה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 15 שניות. הטיה מחבת בזהירות לשפוך מיץ (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס, ואז רוטב מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
מיץמיץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים עוגה עם רוטב כתום.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
רוטברוטב
1
* אנו ממליצים לעשות את העוגה הזאת 1 יום קדימה כדי לאפשר טעמים להתפתח. שמור מקורר, מכוסה בניילון נצמד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק