עוגת סל שוקולד-תות
אם יש לכם חמאה, מים, סוכר חום בחוזקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת סל תות, עוגת סל תות, ו עוגת סלסלת פירות שוקולד.
הוראות
מקציפים את החמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות; מוסיפים בהדרגה סוכרים, מכים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. שים את התערובת בצד.
מערבבים יחד גרגרי קפה מיידיים ו 1 כוס מים רותחים עד גרגירים להתמוסס.
מערבבים יחד קמח והבא 4 מרכיבים.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף תערובת קפה ווניל, להכות במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 8 אינץ ' מרובע cakepans.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
מורחים שכבה דקה של ציפוי קרם חמאה שוקולד בין השכבות ועל גבי הצדדים של העוגה, שמירה על הציפוי שנותר.
להתאים שקית לקשט עם קצה לארוג סל, ולמלא עם כמה זיגוג הנותרים. צינור סל-לארוג דפוס סביב הצדדים, מילוי שקית לפי הצורך. שינוי לקצה כוכב, ואת מקטרת לפרוע סביב העליון והתחתון של עוגה.
טופס ידית מ חנות פרחים חוט; לצרף עלווה ופרחים עם סרט חנות פרחים.
הכנס 2 מים מרים לתוך החלק העליון של עוגה ליד 2 קצוות מנוגדים, ולהכניס קצוות חוט של ידית לתוך מרים מים. תל תותים טבולים בשוקולד על גבי עוגה.
מקשטים עם דבורים מרציפן, אם תרצה.
הערה:עבור העלווה, השתמשנו צמחי תות. ניתן להשתמש גם בוורדים, אמנון ותינורות.