עוגת סלמון אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי סלמון אני. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 431 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, גבינת צ'דר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . , שהוא מוצק. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת העגבניות של סנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני לבשל את האורז עם המים.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (225 מעלות C).
בשורה צלחת עוגה עם מאפה ולהניח בצד.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לטגן את הבצל והפטריות בחמאה עד רך.
מערבבים את האורז המבושל עם מרק הפטרייה ומפיצים חצי מהתערובת על תחתית קליפת העוגה.
מורחים את פירה סלמון על תערובת האורז. למעלה עם תערובת פטריות/בצל מוקפץ ולאחר מכן העליון עם תערובת האורז הנותרים.
מפזרים גבינה מגוררת ומכסים עם מאפה. אטמו את הקצוות ופיזרו את החלק העליון.
אופים ב 450 מעלות F (225 מעלות C) במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עוד 30 עד 35 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.