עוגת ספגטי
פשטידת ספגטי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, ספגטי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה, מוסיפים ספגטי ומבשלים על פי הוראות החבילה, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה.
מסננים פסטה ולשטוף היטב עם מים קרים.
מחממים תנור ל 204°. גריז מחבת 9 - או 10 אינץ ' עם כ 1/2 כף. חמאה.
בקערה, להקציף יחד ביצים, חלב, בייקון,בצל ירוק, פלפל ו 3 כף. פרמזן.
מוסיפים ספגטי, מערבבים היטב.
העברת תערובת למחבת, מתפשט באופן שווה. נקודה עם חמאה שנותרה ומפזרים הנותרים 1 כף. פרמזן למעלה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד המרכז מוגדר העליון הוא זהב.
בואו מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.