עוגת ספוג חלב חם של נאני
. אם יש לכם סוכר, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: עוגת חלב חם עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלן), עוגת ספוג חלב חם, ו עוגת ספוג חלב חם II.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. לנפות יחד קמח ואבקת אפייה.
מחממים חלב בסיר קטן עד רק רותחים, ואז להסיר מן החום ולהניח בצד.
מקציפים ביצים עד קצף, ואז מוסיפים סוכר. המשך להכות במהירות בינונית-גבוהה עד עבה בצבע לימון.
מוסיפים וניל, מפחיתים את מהירות המיקסר עד בינונית ומוסיפים חלב חם בזרם יציב. הכה במהירות בתערובת קמח.
יוצקים למחבת צינור 10 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר טפח קלות.