עוגת ספוג עם ציפוי אוכמניות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 176 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ תפוזים, ביצים, סוכר קונדיטורים וסוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. ציון זה הוא רע למדי. עוגת אוכמניות עם ציפוי קוקוס, עוגת קפה אוכמניות עם ציפוי שטרוסל, ו עוגת קפה אוכמניות עם ציפוי פירורים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים קמח ואבקת אפייה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
ביצה
2
מניחים את מתלה התנור במצב הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס. בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים עד עבה ולימון. מערבבים במיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
לימון
סוכר
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
3
הוסף חומרים יבשים לתערובת החלמון עד לקבלת תערובת אחידה
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
4
מוסיפים קרם אבנית לחלבונים; עם מכות נקיות מקציפים גבוה עד שהוא נוקשה אך לא יבש. מקפלים רבע מחלבוני הביצה לבלילה, ואז מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
5
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור; החלק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים 50-55 דקות או עוגה מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות. מיד להפוך את המחבת; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
לציפוי אוכמניות, בסיר גדול, שלבו סוכר, עמילן תירס וקליפת תפוז. מערבבים פנימה מיץ תפוזים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
עוגת ספוג עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "