עוגת ספוג רום עם פירות טרופיים
מתכונים דומים: עוגת תפוחים הפוכה עם פירות ספוגים בוויסקי, Tres Leches עוגת תה עם דבש ריזלינג ספוג פירות, ו עוגת ספוג שוקולד עם פירות טריים.
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה; נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול. תניח את פאן בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים 1/4 כפית וניל, מלח, וביצים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה 2 דקות. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, להכות עד עבה וחיוור (כ 3 דקות). לנפות קמח על תערובת ביצה, 1/4 כוס בכל פעם; לקפל פנימה לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל.
שלב את הרום, חלב מרוכז, ואייד חלב בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר. פירס העליון של עוגה שלמה עם שיפוד.
יוצקים תערובת רום באופן שווה על גבי העוגה בשתי קבוצות, החל בקצה החיצוני ועובד פנימה. מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים בין לילה. תריץ סכין או מרית מסביב לקצה החיצוני של העוגה.
מניחים צלחת הגשה במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.
כדי להכין פירות, לשלב את האננס, קיווי, מנגו, ו 1 כף סוכר. מכסים ומקררים בין לילה.
כדי להכין פודינג, במקום ביצה תחליף בקערה, ולהניח בצד.
שלב 2 כפות סוכר קורנפלור בסיר קטן. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חלב ללא שומן, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; בהדרגה מערבבים רבע מתערובת חלב חם לתחליף ביצה.
להוסיף לתערובת חלב חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני 1 דקה או עד עבה.
הסר מהחום. פודינג כפית לקערה, ומניח קערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 10 דקות או עד פודינג מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר קערה מקרח. מערבבים 1/4 כפית וניל; להפיץ פודינג על עוגה.