עוגת ספלאש שוקולד
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, אבקת סוכר, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: התזת לימון, לימון Splash, ו שרי Splash.
הוראות
Melt 3 oz. chocolate as directed on package. Beat pudding mix and milk in medium bowl with whisk 2 min. Stir in melted chocolate. Gently stir in 1 cup COOL WHIP.
Cut each cake into 2 layers. Stack on plate, spreading 3/4 cup pudding mixture between each layer.
Mix cream cheese and sugar in medium bowl with mixer until well blended. Gently stir in 2 cups COOL WHIP.
Spread onto top and side of cake.
Microwave remaining 3 oz. chocolate and remaining COOL WHIP in microwaveable bowl on HIGH 1 to 1-1/2 min. or until chocolate is completely melted and mixture is well blended, stirring after 1 min. Immediately spread over top of cake, letting excess drip down side of cake. Keep refrigerated.