עוגת עגבניות ירוקה
, המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1056 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-86 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: עוגת עגבניות ירוקה ויסקי, עוגת בוקר עגבניות ירוקה (או שזיף), ו עוגת עגבניות ירוקה עם ציפוי חמאה חום.
הוראות
לעוגה, להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש תנור ל 163°. מחבתות עוגה מעייל קל עם תרסיס אפייה. תחתיות של מחבתות עוגה עם סיבובי נייר קלף ומעייל קלות עם תרסיס אפייה שוב.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון, allspice, מלח ואגוז מוסקט בקערה בינונית או על גיליון גדול של נייר קלף.
בקערה גדולה, לנצח שמן וסוכר במהירות בינונית עד משולב באופן מלא, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים עגבניות ופעימות רק עד incorporated, על 30 שניות.
הקטנת מהירות מערבל כדי נמוך בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת עגבניות ירוקה.
מערבבים רק עד בשילוב, גירוד למטה הצדדים התחתון של קערה לפי הצורך.
מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות אפייה ואופים עד קיסם מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 45 עד 60 דקות.
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב מחבתות במשך 15 דקות. הפוך עוגות ישירות על מדפים. לקלף ולהשליך בטנה קלף מגניב לחלוטין, כ -90 דקות.
בינתיים, בסיר נירוסטה בינוני או מחבת, להמיס חמאה על חום בינוני עד תחילת קצף, 3 עד 4 דקות. לסובב את המחבת בעדינות מעת לעת ולהמשיך לבשל עד קצף שוכך מוצקים מתחילים חום בתחתית מחבת, 2 עד 3 דקות יותר.
הסר מהחום ולהעביר לקערה. מגניב לטמפרטורת החדר, 10 עד 15 דקות.
לקבלת ציפוי: באמצעות מצורף whipk, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, חמאה, מלח, ווניל במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף סוכר קונדיטורים, שוט עד incorporated, גירוד תחתית וצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך, 30 עד 60 שניות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני וממשיכים להצליף עד שהציפוי קל ורך, 2 עד 3 דקות. מערבבים אגוזים וצימוקים.
מניחים עגול עוגה אחת על צלחת הגשה או דוכן עוגה ולהפיץ עם כ 2 כוסות ציפוי. למעלה עם העוגה השנייה עגול, כפור הצדדים העליון של העוגה. (ראה הערות).