קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ענבים חמה

עוגת ענבים חמה
עוגת ענבים חמה דורשת סביב 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 419 קלוריות. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אבקת אפייה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת ענבים חמה, עוגת ענבים חמה, ו עגבניות ענבים חמות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית עגולה 1 (9 אינץ') או תבנית אפיית זכוכית 1 (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
עוגה זו היא פשוטה מאוד להרכיב אבל אתה צריך לכבד 1 כלל: טמפרטורה. זה קריטי שהחמאה, הביצים, החלב ושמן הזית יהיו כולם בטמפרטורת החדר כשאתה מתחיל להכין את הבלילה הזו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בעזרת מערבל יד חשמלי מקציפים יחד את החמאה והסוכר בקערה גדולה עד שהם מתבהרים בצבעם, בערך 5 עד 8 דקות. מקציפים לאט את הביצים וגרידת הלימון. מנפים 1 1/2 כוסות קמח מעל הקערה ומוסיפים את אבקת האפייה והמלח, מתקפלים בעדינות לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים פנימה את שמן הזית והחלב, תוך ערבוב לשילוב. בקערה נפרדת, לזרוק את הצימוקים על 1 כוס ענבים עם כף 1 הנותרים של קמח מנופה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ענביםענבים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הפירות לבלילת העוגה ומערבבים מספיק רק לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
משמנים היטב את תחתית ודפנות תבנית העוגה במעט חמאה מרוככת במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
יוצקים את הבלילה לתבנית ומחליקים אותה למרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים את העוגה מהתנור ומאפשרים לה להתקרר. נתק את החלק החיצוני של תבנית צורת הקפיץ, השתמש בתחתית כצלחת לעוגה לסיום הקירור.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד את השמנת, הסוכר של הקונדיטורים ותמצית השקדים עד שנוצרות פסגות רכות. הניחו את הציפוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את הדבש לתבנית מטגנת קטנה ומביאים אותו לרתיחה קלה על אש נמוכה. ברגע שהוא מבעבע, מסמיך והופך לחום בהיר לאחר כ -2 עד 3 דקות, מוסיפים פנימה את הג ' ינג ' ר המגורד ואת הענבים שנותרו. כבה את החום ואפשר לזיגוג להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ענביםענבים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מגישים פרוסות מהעוגה עם מעט מתערובת הענבים-ג ' ינג ' ר בכפית ובובה של הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ענביםענבים