זה עובד טוב כמו קינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תפוחים, קינמון, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת Mountain Dew, עוגת מחסנית מיושנת, ו עוגת מחסנית תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומניחים את המתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את החומרים היבשים בקערה ומקציפים לשלב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מיקסר astanding מצויד עם הנספחהמערבבים על מהירות בינונית עד רטוב וגרגרי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תוסיף את המולסה. לגרד את הצדדים של הכדור עם מרית גמישה כדי לקבל את כל molassesint לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. לגרד את כל הדרך לתחתית הקערה ומערבבים במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לסירוגין להוסיף את חלב החמאה ואת התערובת היבשהעל רבע בכל פעם. עצור את mixerto לגרד את הקערה ולהפוך אותו שוב על lowspeed במשך כ -10 שניות. התערובת צריכהלהיות נוקשה כמו בצק עוגיות רך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לעצב את הבצק לכדור ולעטוף אותו plasticwrap. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מחלקים את הבצק ל 6 או 8 מנות שווותלמקם כל אחד על פיסת נייר עגולה parchmentpaper קצת יותר גדול מחבת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
9
מרדדים את הבצק לגודל הקלף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מניחים את מחבת העוגה על הדיסק וחותכיםאת העודף סביב הקצה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
11
משאירים את נייר הקלף מתחת, מכסים את הדיסקים על גבי גיליונות אפייה ואופים אותם במשך כ-10 דקות, או עד שהגלישה העליונה מתייבשת ושיפוד עץ שהוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
החלק את הדיסקים מעל תבנית האפייה על פני שטח להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
כדי להפוך את המילוי, לשלב את כל החומרים בסיר גדול, כבד התחתון ולהביא לרתיחה קלה. מיד להעביר את קערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק לתוך להדביק עבה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
כדי להרכיב את העוגה, להפיץ על 1 כוס המילוי על כל שכבה, דואג למרכז כל דיסק על גבי אחד מתחתיו. חזור עד שכל השכבות משמשים. אין לשים מילוי תפוחים על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
15
לעטוף את העוגה היטב לקרר אותו עד 24 שעות. זה נותן את מילוי התפוח זמן לעבוד את עצמו לתוך העוגה. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
באופן אידיאלי, אתה צריך לייבש את התפוחים בעצמך במכונה מייבשת פירות. אם זו לא אפשרות, לך על תפוחים יבשים שקונים בחנות. אל תשתפן ותקנה רסק תפוחים, כי הסוד לעוגת הערימה הוא לא רק מה שנספג בעוגה, אלא מה שלא. רסק תפוחים צ ' ארד הולך לאיבוד בשכבות, משאיר רק ערימה רטובה. למרות ההצלחה אינה מובטחת, אתה יכול לנסות לעשות פרוסות תפוח מיובש בתנור. לקלף דק לחתוך 15 עד 20 תפוחים טריים (אני אוהב גאלה או Cortland).
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים אותם, ללא חפיפה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור 107° עד 4 שעות או עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.