עוגת פודינג בלסמית תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג בלסמי תות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 316 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי ישן, מלח, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תות ועוגת פודינג, שום & עירית גבינת עיזים ו פסטו בצק עלים טארט עם ארוגולה, אבטיח, ורסס תות-בלסמי, ו עוגת פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, קמח דופק, סוכר ממתקים, קקאו, ומלח עד בשילוב, על 3 פולסים שנייה אחת.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת היא עקביות של חול רטוב, ללא חתיכות נראות לעין של חמאה שנותרו, כ -10 עד 15 פולסים מהירים.
מוסיפים חלמון ודופק עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד. לעטוף בצק עם ניילון לעטוף לתוך דיסק 5 אינץ ' צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות של נייר קלף, לעטוף פלסטיק, או על משטח מקומח קלות למעגל 13 אינץ'. מגלגלים בעדינות בצק עם מערוך ומתגלגלים על מחבת טארט. לחץ על הבצק לתחתית וצדדים של מחבת טארט. צ ' יל במקפיא במשך 15 דקות.
כאשר התנור מוכן, קו מעטפת עוגה מקוררת בנייר כסף או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה עבור זה), ואופים על המדף הנמוך ביותר של התנור במשך 10 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון רק מתחיל לנשוף מעט, על 10 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
כאשר אתה מוכן להרכיב את הטארט, מניחים את הקרם צונן בקערה גדולה ולהשתמש מקצף גדול להכות אותו עד הקרם הוא חלק ומבריק.
יוצקים את הקרם בצק מוקצף לתוך פגז טארט צונן ולהשתמש מרית כדי להחליק את החלק העליון. למעלה עם פירות יער טריים, פרוס טפטוף עם חומץ.
מגישים מיד לתוצאות הטובות ביותר ושאריות צמרמורת.