גשו לסופר וקנו סוכר, וניל, קרום עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת קרם וניל / שוקולד / קוקוס / פודינג בננה, עוגת פודינג בננה, ו גלידת פודינג בננה.
הוראות
1
תנור חום עד 232°. להפוך את קרום העוגה לפי ההוראות על תיבת עבור קרום אחד
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
פגז אפוי באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
3
אופים 9 עד 11 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר, קורנפלור ומלח. מערבבים בחלב עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה; להרתיח ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
הסר מהחום.
6
מערבבים על תערובת חמה 1/4 כוס לתוך חלמונים ביצה. בהדרגה מערבבים חלמון לתערובת חמה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד שהתערובת מתחילה לבעבע והוא מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
7
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל. מגניב עד פושר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
8
מסדרים פרוסות בננה בקליפה אפויה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
בננה
9
יוצקים פודינג מקורר על בננות. להכניס למקרר עד סט, לפחות 3 שעות. למעלה עם קצפת. לאחסן במקרר.